Personvernerklæring

Nye retningslinjer for personvern
-----
Denne personvernerklæringen beskriver hvordan personopplysningene dine samles inn, brukes og deles når du besøker dette nettstedet for å foreta et kjøp.
PERSONOPPLYSNINGER VI SAMLER INN
Når du besøker nettstedet, samler vi automatisk inn visse opplysninger om enheten din, inkludert informasjon om nettleseren din, IP-adresse, tidssone og noen av informasjonskapslene som er installert på enheten din. Når du surfer på nettstedet, samler vi også inn informasjon om de enkelte nettsidene eller produktene du ser på, hvilke nettsteder eller søkeord som henviste deg til nettstedet, og informasjon om hvordan du samhandler med nettstedet. Vi kaller denne automatisk innsamlede informasjonen for "enhetsinformasjon".
Vi samler inn enhetsinformasjon ved hjelp av følgende teknologier:
- "Informasjonskapsler" er datafiler som lagres på enheten eller datamaskinen din, og som ofte inneholder en anonym, unik identifikator. Du finner mer informasjon om informasjonskapsler og hvordan du deaktiverer informasjonskapsler på http://www.allaboutcookies.org.
- Loggfiler" sporer handlinger på nettstedet og samler inn data som din IP-adresse, nettlesertype, internettleverandør, henvisnings- og avslutningssider samt dato- og tidsstempler.
- "Web beacons", "tags" og "piksler" er elektroniske filer som registrerer informasjon om hvordan du surfer på nettstedet.
Når du foretar et kjøp eller forsøker å foreta et kjøp via nettstedet, samler vi også inn visse opplysninger fra deg, inkludert navn, faktureringsadresse, leveringsadresse, betalingsinformasjon (inkludert kredittkortnummer, Paypal-brukernavn, e-postadresse og telefonnummer). Vi omtaler denne informasjonen som "bestillingsinformasjon".
Når vi refererer til "personopplysninger" i denne personvernerklæringen, mener vi både enhetsinformasjon og bestillingsinformasjon.

HVORDAN BRUKER VI PERSONOPPLYSNINGENE DINE?
Vi bruker vanligvis bestillingsinformasjonen vi samler inn, til å oppfylle bestillinger som legges inn via nettstedet (inkludert behandling av betalingsinformasjonen din, organisering av frakt og utsendelse av fakturaer og/eller ordrebekreftelser). I tillegg bruker vi denne bestillingsinformasjonen til å:
- til å kommunisere med deg
- for å kontrollere bestillingene våre med tanke på potensielle risikoer eller svindel, og
- hvis det samsvarer med de preferansene du har oppgitt, for å sende deg informasjon eller reklame om våre produkter eller tjenester.
- Eksterne produktleverandører og forhandlere mottar opplysninger om bestillingsinnholdet og leveringsadressen til kjøperen: opplysningene er nødvendige for at de skal kunne organisere forsendelsen.
- Det er flere leverandører som samarbeider med butikken, og for hver enkelt bestilling kan det være et helt annet selskap.
- For å finne ut hvilken leverandør/butikk som har mottatt kjøperens data, kan kjøperen sende en e-postforespørsel til deg.
Vi bruker enhetsdataene vi samler inn for å hjelpe oss med å identifisere potensielle risikoer og svindel (spesielt IP-adressen din) og mer generelt for å forbedre og optimalisere nettstedet vårt (for eksempel ved å levere analyser om hvordan kundene våre surfer på og samhandler med nettstedet og for å evaluere suksessen til markedsførings- og reklamekampanjene våre).
Ved å bruke nettstedet vårt samtykker du (den besøkende) til at tredjeparter kan behandle IP-adressen din for å fastslå hvor du befinner deg med tanke på valutakonvertering. Du samtykker også til at denne valutaen lagres i en øktinformasjonskapsel i nettleseren din (en midlertidig informasjonskapsel som automatisk fjernes når du lukker nettleseren). Vi gjør dette for å holde den valgte valutaen valgt og konsistent når du surfer på nettstedet vårt, slik at prisene kan konverteres til din (den besøkendes) lokale valuta.
Tekstmarkedsføring og varslinger: Ved å oppgi telefonnummeret ditt i kassen og starte et kjøp, registrere deg via vårt abonnementsskjema eller søkeord, samtykker du i at vi kan sende deg tekstmeldinger (for bestillingen din, inkludert påminnelser om kansellerte bestillinger) og tilbud om tekstmarkedsføring. Det vil ikke bli sendt mer enn 6 tekstmeldinger per måned. Du erkjenner at ditt samtykke ikke er en kjøpsbetingelse.

Hvis du ønsker å avslutte abonnementet på tekstmarkedsføringsmeldinger og -varsler, kan du svare STOPP på alle mobilmeldinger fra oss eller bruke avmeldingslenken vi har oppgitt i hver av meldingene våre. Du er innforstått med og samtykker i at alternative metoder for å avslutte abonnementet, for eksempel ved å bruke andre ord eller forespørsler, ikke anses som en passende metode for å avslutte abonnementet. Meldings- og datakostnader kan påløpe.
Hvis du har spørsmål, kan du sende en SMS med HJELP til nummeret du mottok meldingene fra. Du kan også kontakte oss for mer informasjon. Hvis du ønsker å avslutte abonnementet, følger du prosedyrene ovenfor.

DELING AV PERSONOPPLYSNINGENE DINE
Vi deler personopplysningene dine med tredjeparter som hjelper oss med å bruke personopplysningene dine som beskrevet ovenfor. Vi bruker for eksempel Shopify til å drive nettbutikken vår - du kan lese mer om hvordan Shopify bruker personopplysningene dine her: https://www.shopify.com/legal/privacy. Vi bruker også Google Analytics for å forstå hvordan kundene våre bruker nettstedet - du kan lese mer om hvordan Google bruker personopplysningene dine her: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/. Du kan også velge bort Google Analytics her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.
Til slutt kan vi også dele personopplysningene dine for å overholde gjeldende lover og forskrifter, for å svare på en stevning, ransakingsordre eller annen lovlig forespørsel om informasjon vi mottar, eller for å beskytte rettighetene våre på annen måte.

ATFERDSBASERT ANNONSERING
Som beskrevet ovenfor bruker vi personopplysningene dine til å sende deg målrettet reklame eller markedsføringskommunikasjon som vi tror kan være av interesse for deg. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan målrettet annonsering fungerer, kan du gå til Network Advertising Initiative ("NAI") på http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.
Du kan velge bort målrettet annonsering ved hjelp av lenkene nedenfor:
- Facebook: https://www.facebook.com/settings/?tab=ads
- Google: https://www.google.com/settings/ads/anonymous
- Bing: https://advertise.bingads.microsoft.com/en-us/resources/policies/personalized-ads
I tillegg kan du reservere deg mot noen av disse tjenestene ved å gå til Digital Advertising Alliances reservasjonsportal: http://optout.aboutads.info/.
IKKE SPOR
Vær oppmerksom på at hvis vi ser et "Do Not Track"-signal fra nettleseren din, vil vi ikke endre nettstedets praksis for innsamling og bruk av data.

DINE RETTIGHETER
Hvis du er bosatt i Europa, har du rett til å få tilgang til personopplysningene vi har om deg, og til å be om at personopplysningene dine korrigeres, oppdateres eller slettes. Hvis du ønsker å utøve denne retten, kan du kontakte oss ved hjelp av kontaktinformasjonen nedenfor.
Hvis du er bosatt i Europa, må du også være oppmerksom på at vi behandler opplysningene dine for å oppfylle kontrakter med deg (f.eks. hvis du legger inn en bestilling via nettstedet) eller for å ivareta våre legitime forretningsinteresser som beskrevet ovenfor. Vær også oppmerksom på at opplysningene dine vil bli overført til land utenfor Europa, inkludert Canada og USA.

OPPBEVARING AV OPPLYSNINGER
Hvis du legger inn en bestilling via nettstedet, vil vi oppbevare bestillingsinformasjonen din til du ber oss om å slette den.

ENDRINGER
Vi forbeholder oss retten til å oppdatere denne personvernerklæringen fra tid til annen for å gjenspeile for eksempel endringer i vår praksis eller andre driftsmessige, juridiske eller regulatoriske årsaker.

MINDREÅRIGE
Nettstedet er ikke beregnet på personer under 17 år.

KONTAKT
Hvis du vil ha mer informasjon om vår personvernpraksis, har spørsmål eller ønsker å sende inn en klage, kan du kontakte oss via e-post på service@LykkeSti.com.
Vilkår og betingelser for tekstmarkedsføring:
Vi bruker en tekstmeldingsplattform som følgende vilkår og betingelser gjelder for. Ved å registrere deg for tekstmarkedsføring og varsler, godtar du å være bundet av disse vilkårene.
Ved å oppgi telefonnummeret ditt i kassen og initiere et kjøp, registrere deg via vårt registreringsskjema eller søkeord, samtykker du til at vi sender deg SMS-varsler (for bestillingen din, inkludert påminnelser om kansellerte bestillinger) og markedsføringstilbud via SMS. Du erkjenner at samtykke ikke er en betingelse for kjøp.
Telefonnummer, navn og kjøpsinformasjon vil bli delt med SMS-plattformen vår "SMSBump Inc", et EU-selskap basert i Sofia, Bulgaria, EU. Disse opplysningene brukes til å sende deg målrettede markedsføringsmeldinger og varsler. Når tekstmeldinger sendes, sendes telefonnummeret ditt til en SMS-operatør for å sikre at meldingene blir levert.
Hvis du ønsker å avslutte abonnementet på tekstmeldinger og varsler om markedsføring, kan du svare med STOPP på en mobilmelding sendt av oss eller bruke avmeldingslenken vi oppgir i hver av meldingene våre. Du er innforstått med og samtykker i at alternative metoder for å avslutte abonnementet, for eksempel ved å bruke andre ord eller forespørsler, ikke anses som en passende metode for å avslutte abonnementet. Meldings- og datakostnader kan påløpe.
Hvis du har spørsmål, kan du sende en SMS med teksten "HJELP" til nummeret du mottok meldingene fra. Du kan også kontakte oss for mer informasjon. Hvis du ønsker å avslutte abonnementet, følger du prosedyrene ovenfor.
For å kunne tilby deg Klarnas betalingsmåter kan vi overføre dine personopplysninger i form av kontakt- og bestillingsopplysninger til Klarna i kassen, slik at Klarna kan vurdere om du er kvalifisert for deres betalingsmåter og tilpasse disse betalingsmåtene for deg. Dine innsendte personopplysninger vil bli behandlet i samsvar med Klarnas personvernregler.