Leveringspolicy

Wir arbeiten mit internationalen Kurierdiensten wie FedEx, SF Express, DHL, UPS und EMS zusammen, die auch Beziehungen zu lokalen Unternehmen unterhalten, so dass Sie Post an Ihre Kunden direkt von diesen Unternehmen aus versenden können und über die Kurierdienste schnell Preise erhalten.
Vår levering vil ta 5-14 dager; bestill og oppgi sporingsnummer innen 24 timer, det er fraktselskapet og myndighetene som bestemmer når bestillingen skal leveres.
Du vil bli belastet når bestillingen din er plassert, og alle betalinger er underlagt verifisering og godkjenning før forsendelse og kan ta flere dager å behandle. For å forhindre kredittkortsvindel kan bestillinger med feil faktureringsinformasjon eller som krever ytterligere verifisering, bli forsinket og/eller kansellert.

Forsendelsesprosess
Vi begynner å behandle bestillingen din umiddelbart, så vi kan ikke gjøre noen endringer (inkludert adresseendringer) etter at du har lagt inn bestillingen. Vi sender kun til adressen du oppga da du bestilte. Du vil kun bli fakturert for varene som sendes, sammen med gjeldende frakt- og avgiftssatser.
Når bestillingen din er sendt, vil du motta en e-post med bekreftelse på at bestillingen er sendt.
Vi sender kun på virkedager og ikke på lørdager eller helligdager.
Det tar i gjennomsnitt 1-2 virkedager å ekspedere bestillingen din. Noen varer kan ta lengre tid, spesielt i nærheten av helligdager (opptil 10 dager), eller hvis bestillingen din inneholder populære varer der det er problemer med lagerbeholdningen. Bestillinger vil bli sendt så snart tilgjengeligheten er bekreftet.
For bestillinger som inneholder flere varer, kan produktene bli sendt separat og ankomme på forskjellige datoer på grunn av forskjeller i produksjonspartnernes lokasjoner.

Levering
Når bestillingen din er sendt, er forventet leveringstid mellom 7 og 21 virkedager, avhengig av land eller region. Spesifikke leveringsdatoer er verken oppgitt eller garantert.

Til din informasjon tilbyr vi følgende estimerte leveringstider:

Tyskland: 5-14+ dager
*Merk: Ovennevnte antall dager er kun et estimat på antall arbeidsdager. Selv om vi gjør vårt ytterste for å sikre at bestillingen din kommer frem i tide, kan vi ikke holdes ansvarlige for omstendigheter utenfor vår kontroll, for eksempel nødvendige post- eller tollklareringer, helligdager, dårlig vær, arbeidskonflikter, protester osv.
Avgifter, skatter og andre gebyrer:
Ved internasjonale forsendelser kan det påløpe importavgifter, toll og/eller fortollingskostnader som påløper når forsendelsen når mottakerens land. Disse kostnadene er helt og holdent mottakerens ansvar. Vi har ingen kontroll over disse kostnadene og kan ikke forutsi hvilke kostnader som kan påløpe. Hvis varene avvises og returneres, er du ansvarlig for alle importavgifter og returkostnader som påløper.
Tollbestemmelsene varierer mye fra land til land. Hvis du har spørsmål, anbefaler vi at du kontakter det lokale tollkontoret for mer informasjon.
Tapte/stjålne/skadede pakker:
Vi er ikke ansvarlige for tapte, stjålne eller skadede pakker. Hvis sporingen viser at pakken er levert til din adresse, men du ikke har mottatt den, ber vi deg rapportere dette til den aktuelle transportøren og/eller sende inn en reklamasjon.
Merk: Vi bruker tidsstempelinformasjonen fra sporingslenken og transportørens leveringsbekreftelse når vi verifiserer skade- eller returkrav, og det er ikke sikkert at vi kan behandle kravet ditt hvis det ikke rapporteres.

Ansvarsfraskrivelse for feil adresse:
Det er kjøpers ansvar å forsikre seg om at den oppgitte leveringsadressen er korrekt før du legger inn en bestilling. Vi begynner å behandle bestillingen din umiddelbart, så vi kan ikke gjøre endringer i en bestilling etter at den er lagt inn. Hvis bestillingen allerede er behandlet av vår forsendelsesavdeling, kan vi ikke hente den tilbake for å gjøre en adresseendring.
Tilbakemeldinger
Vi setter stor pris på tilbakemeldinger, spørsmål eller bekymringer. Send oss gjerne en e-post til service@LykkeSti.com for å fortelle oss hvordan vi har det. Vi tar tilbakemeldingene dine på alvor og er alltid på jakt etter å forbedre oss.